ZOéén Lidmaatschap

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This programma is currently closed

Welkom bij de ZOeen-club!

Wat leuk dat jij ook ZOéén bent geworden.
We zijn ZO blij met jou!

Met Zij Onderneemt willen wij ondernemende vrouwen inspireren, ondersteunen en adviseren. Als lid van onze ZOéén netwerkclub kun je daarnaast ook nog profiteren van ons netwerk en verschillende voordelen.

We hebben dit 'programma' gemaakt om jou wegwijs te maken bij Zij Onderneemt, de ZOéén netwerkclub en het lidmaatschap.

ZOteam-2019

Natasha (links) en Stefanie
oprichters Zij Onderneemt

De onderwerpen die we in dit programma behandelen:

 • Netwerken
 • Pak je Podium
 • ZO Doe je Dat mini-trainingen (voorheen werkbladen)
 • ZO coaching
 • ZO Mentorschapsprogramma
 • Kennis delen
 • Inspiratie

ZO kun je alles in je eigen tijd en tempo lezen en kun je alle info en mini-trainingen makkelijk terugvinden.

Heb je een vraag over Zij Onderneemt of het ZOéén lidmaatschap, neem dan gerust contact met ons op.

We hopen je snel te 'zien' bij één van onze activiteiten.

Met ondernemende groet van

Natasha, Stefanie
en het ZO-team

Netwerken

De ZOéén netwerkclub is dankzij haar grote aantal leden en diversiteit (zowel in branches als in ervaringsniveaus) een waardevol en bruisend netwerk. De ZOéén leden staan altijd klaar om elkaar verder te helpen.

We bieden je verschillende mogelijkheden om te netwerken met de andere leden. Natuurlijk is netwerken vooral ook iets wat je zélf moet doen. In de module Netwerken geven we je tips hiervoor en lichten we de netwerkmogelijkheden binnen Zij Onderneemt en de ZOéén club toe.

Meer over Netwerken

ZOKoffietijd aug19
ZOKoffietijd nov19

Pak je Podium

Jezelf (of in ieder geval je bedrijf) presenteren is een wezenlijk onderdeel van netwerken én van het ondernemerschap.

Zij Onderneemt ondersteunt ondernemende vrouwen en met name haar ZOéén-leden hierbij. Dus bieden we je verschillende mogelijkheden om jouw podium te pakken en te benutten.

Meer over Pak je Podium

ZO Doe je Dat mini-trainingen

Vanaf de start van Zij Onderneemt hebben we diverse praktische werkbladen uitgebracht. Handige stap-voor-stap handleidingen van allerlei ondernemende onderwerpen, zoals het slim omgaan met email, prioriteiten stellen, maar ook over nieuwsbrieven maken en een contentplanning. Als ZOéén-lid kreeg je deze werkbladen gratis toegestuurd.

Met de komst van de ZO Academie hebben we alle werkbladen herzien en als mini-programma opgenomen in de online academie. En ook nu, helemaal gratis voor ZOéén-leden.

ZO kun je elke mini-training volgen wanneer jij daar behoefte aan hebt en eenvoudig de informatie en tips kunt terugvinden.

Lees meer over de ZO Doe je Dat mini-trainingen.
In Mijn Account vind je al deze mini-trainingen terug.

kort-en-bondig-ZO-Academie
ZOteam-2019

Zij Onderneemt oprichters Natasha Ioppi en Stefanie Hoogland

ZO Coaching

Wij, Stefanie (r.) en Natasha, zijn ervaren ondernemers en business coaches en hebben al menig ondernemer helpen groeien. Van studenten en starters tot ervaren ondernemers die verder willen groeien en innoveren of toe zijn aan her-proflering.

Dankzij onze zeer brede ervaring en kennis, kunnen we je op allerlei gebieden bijstaan. Van business- en verdienmodellen tot profilering en marketing. Van proces-optimalisatie tot innovatie.

Als ZOéén-lid kun je met korting gebruik maken van coaching. Vertel ons waar jij hulp bij kunt gebruiken en wij maken een programma voor je op maat. Of het nu een enkele ambitie- of sparringsessie is, een 3-maandelijkse strategiesessie of een meer uitgebreid traject.

Meer info over coaching? Mail ons je vraag.

Ook interessant: ons ZOéén Mentorschapsprogramma

Kennis delen

Zij Onderneemt heeft kennisdelen hoog in het vaandel staan. Als ZOéén-lid kun je gebruik maken van onze uitgebreide kennisbank. Allerlei praktische en inspirerende informatie en kennis om jou verder te helpen in jouw ondernemerschap.

Wij stimuleren en faciliteren ook onze ZOéén-leden om hun kennis te delen. ZO kun je als lid blogs plaatsen en een themapresentatie verzorgen tijdens één van onze ZO Koffietijd netwerkbijeenkomsten.

Lees hier meer over in de module Pak je Podium.

Zo Masterclass
Zo Eindejaars 2019

ZO inspireert

Zij Onderneemt inspireert ondernemende vrouwen. Ook als je (nog) geen eigen bedrijf bent gestart. Daarnaast willen we ook anderen inspireren rond de vrouwelijke eigenschappen in ondernemerschap; zoals verbinding, samenwerking, impact en sociaal ondernemen.

Dat doen we via:

* naast de algemene nieuwsbrieven ontvang je als ZOéén-lid ook de speciale leden-nieuwsbrief. Met specifieke info, extraatjes en aanbiedingen voor onze ZOéén-leden.

Activiteiten

Zij Onderneemt organiseert verschillende activiteiten ter inspiratie en ondersteuning van ondernemende vrouwen. Onze maandelijkse ZO Koffietijd netwerkbijeenkomsten (zowel online als offline) zijn gratis voor zowel leden als niet-leden. Daarnaast organiseren we verschillende andere activiteiten waar ZOéén-leden met flinke korting deel kunnen nemen.

ZOals:

 • ZO SamenWerk-dag
 • ZO MasterClasses
 • ZO Mentorschapsprogramma
 • ZO Coaching
 • ZO MasterMind (voor ervaren ondernemers)
 • en diverse andere activiteiten

Kijk voor het actuele programma op onze agenda.

ZO Koffietijd

ZO kijk je vooruit - Event

Elk jaar, medio december, organiseren we het ZO kijk je vooruit - Eindejaarsevent. Een feestelijke afsluiting van het jaar met een hapje en drankje, maar vooral ook een moment om vooruit te kijken. Want een populair onderdeel van deze gezellige bijeenkomst is de inspirerende trend-presentatie waarmee we je middels voorbeelden en verhalen van trends en ontwikkelingen in de wereld inspirerende mogelijkheden en kansen laten zien voor jouw eigen business.

Het ZO kijk je vooruit - eindejaarsevent is exclusief voor ZOéén-leden.

Kijk in de agenda voor de datum van dit jaar.

Alles ZOeen op 1 plek

Als ZOéén-lid heb je nu een eigen account in de ZO Academie waar je eenvoudig alle informatie en voordelen van jouw lidmaatschap kunt terugvinden.

Log in met jouw accountgegevens en je vindt bij 'Mijn Account' alle informatie over de ZOéén netwerkclub bij 'ZOeen lidmaatschap'. Alle werkbladen waar je als ZOéén-lid gratis gebruik van kunt maken, vind je ook in jouw account terug als mini-trainingen. Daar kun je ze volgen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

ZO Academie