ZO Ondernemend

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This programma is currently closed

LET'S GO! Laten we gaan. Op weg. Op reis. Op ontdekkingsreis. Op ontdekkingsreis door het ondernemerschap. Jouw Ondernemersreis.

Het ondernemerschap is als een ontdekkingsreis. Een nooit eindigende ontdekkingsreis. Het gaat dan ook niet om de bestemming maar om de reis zelf. Een reis waarin je steeds nieuwe ontdekkingen doet. Ontdekkingen over jezelf, over je talenten en behoeften, over je klanten, de wereld, de markt...

Een bedrijf is geen bestemming of doel. Ondernemen is de reis. Een reis waarbij elke bestemming slechts een tussenstop is. Het gaat nooit om de bestemming, altijd om de reis.

Jouw Ondernemersreis

Iedere reis is anders, want iedere reiziger is anders. Jij bepaalt de reis. Jij bepaalt welke route je neemt, welke afslag. Jij bepaalt wat je meeneemt en wat je loslaat, ook tijdens de reis. Jij bepaalt de snelheid en het vervoersmiddel. Jij bepaalt wanneer je doorgaat en wanneer je even stilstaat.

Je kunt informatie inwinnen en inspiratie opdoen over de route en bestemmingen. Je kunt advies krijgen, gevraagd en ongevraagd. Maar jij bepaalt uiteindelijk hoe de reis verloopt. Wat goed voelt en wat bij jou past en bij jou werkt.

Want JIJ bent de reiziger en het is

JOUW reis!

Jouw-Ondernemersreis-Zij-Onderneemt

Volg het proces en maak jouw reis!

Iedere reis is anders, iedere reiziger is anders. Maar iedere reis volgt een proces, een patroon. Als je dat proces kent en herkent, kun je elke bestemming voor jouw reis kiezen en bereiken.

Je hebt slechts de moed nodig om op jouw eigen kracht en creativiteit te vertrouwen. En het doorzettingsvermogen om het proces te volgen en de reis voort te zetten.

Laten we gaan!

LET'S GO!