De Expeditie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
295
Begin
This programma is currently closed

VIDEO

Hier gaan we dan! Je gaat op weg om jouw berg te beklimmen én te overwinnen.
De reis is begonnen! We zijn ZO blij dat jij, én vele anderen meegaan op deze Expeditie. Het wordt een hele bijzondere reis, joúw reis.

Deze digitale Expeditie is als een echte ontdekkingsreis, compleet met alles wat je onderweg kunt tegenkomen. Je krijgt tips en tools, informatie en inspiratie om jouw persoonlijke bestemming te bereiken.

Net als elke andere ontdekkingsreis heeft ook deze Expeditie een eindbestemming. Bij deze reis bepaal jij zelf jouw Eindbestemming. Jóuw top van de berg, jouw succes!

Om te zorgen dat je deze bestemming tijdens deze reis in het oog houdt, hebben wij een speciaal paspoort voor je gemaakt om mee te nemen.
Dit paspoort kun je hier downloaden (of met onderstaande knop). Met dit paspoort ga je later aan de slag. Tijdens de lessen van deze Expeditie kun je de opdrachten online maken. Maar het is ook fijn om een papieren reisdagboekje te hebben en bij te houden.

Je kunt nu op weg. Op naar de volgende stap. We wensen je veel succes met jouw Expeditie. En vergeet niet te genieten van de reis zelf!